Mer än 60 års erfarenhet i bagaget Våra VVS-montörer har kompetensen och erfarenheten som krävs för alla typer av VVS-uppdrag, från det enkla till det avancerade.

Läs mer om våra tjänster

Våra tjänster

Rybergs Rör utför alla typer av jobb så som allt från enklare byten av blandare till badrumsrenovering, naturligtvis kan det också handla om akuta åtgärder av exempelvis läckage eller trasiga varmvattenberedare. Våra VVS-montörer har kompetensen och erfarenheten som krävs för alla typer av VVS-uppdrag, från det enkla till det avancerade.

Oavsett om du är en stor eller liten kund och om uppdraget är litet eller stort så lägger vi ner samma omsorg för att du som kund ska bli nöjd med våran insats. Några exempel på uppdrag vi utför:

Service och underhåll

Exempelvis byte av vattenlås, vattenklosetter, ventiler och kranar m.m. eller service av befintliga värmesystem.

Installation

Vi installerar bland annat varmvattenberedare och andra VVS-produkter i samband med renoveringsarbeten.

Kök/Badrumsrenovering

Vi utför all VS-installation vid kök/badrumsrenovering.

Stambyte

Förr eller senare måste stammarna bytas, såväl i större hyresfastigheter som i villor och radhus. Vi hälper dig att konstatera om eller när en åtgärd kan vara aktuell och åtar oss naturligtvis även själva arbetet.

Varmvattenberedare

Att plötsligt vara utan varmvatten är ett akut problem som kräver en lika akut åtgärd. Vi lagar eller byter ut din krånglande varmvattenberedare snarast möjligt.

Gas

Vi utför gasinstallationer och är behörig installatör på naturgasnätet. Vår breda kunskap om gas gör att vi tryggt kan hjälpa dig med din gasspis och gasugn. Vi utför nydragningar, ändringar och proppningar av gasrör inom fastigheten. Dessutom kan våra behöriga montörer hjälpa dig med installationen.

Vattenmätarkonsol - Byte & installation

Vissa kommuner kan kräva att dess kunder byter ut sin vattenmätare om den är för gammal. Detta för att du alltid ska ha en felfri mätare som visar rätt vattenförbrukning. Bytet av vattenmätare är kostnadsfritt från ditt VA-bolag. Men du som fastighetsägare är ansvarig för att ha en korrekt vattenmätarkonsol att montera vattenmätaren i. Byt din vattenmätarkonsol nu och undvik vattenläckage och extra kostnader. Du ska kunna känna dig trygg med huvudavstängning av vattnet till din fastighet.

Fjärrvärmeväxlare

Rybergs Rör är specialister på fjärrvärmeväxlare och hjälper dig hela vägen från val av produkt till installation. Vi levererar och installerar diverse fjärrvärmeväxlare. Välkommen att kontakta oss för ett förslag. Vill du läsa mer om Säker Vatten, klicka här.

ROT-avdrag

Spara 30% vid renovering, tillbyggnad & underhåll. Du som är villaägare, småhusägare eller bostadsrättsinnehavare har rätt att göra ett skatteavdrag på 30% på belopp upp till maximalt 50 000 kr per person i hushållet när du anlitar hantverkare för renovering, tillbyggnad, ombyggnad eller underhållsarbeten. "Avdraget gäller bara för arbetet, inte materialkostnader. " Säljaren, alltså vi, debiterar dig som köpare 70% arbetskostnaden. "Resterande 30% av arbetskostnaden begärs från Skatteverket. "När du betalat din faktura från oss skickar vi in en ansökan till Skatteverket för avdraget. "Informationen om detta finns på din slutfaktura.

Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida. Vi sköter ROT-avdraget åt dig Ni behöver tänka på att gör ansökan till Skatteverket, det sköter vi år er. Ni behöver säga till att nu vill vi utnyttja ROT-avdraget för att administrationen ska bli korrekt.

Kontakta oss för att beställa arbete och ta del av ROT-avdraget